image

Frikvarteret steg for steg

Ved hjelp av mye hjelp fra privatpersoner og bedrifter har pårørende rommet ved Haukeland Universitetssykehus blirr sprekt og moderne.

Frikvarteret Steg for Steg. Det har vært et produktivt halvår for oss i Haukelands Venner. I tillegg til å ruste opp og relansere hjemmesiden vår, har vi satt i gang en rekke prosjekter til glede for store og små pasienter og pårørende ved Haukeland Universitetsykehus.

Prosjektet med høyest prioritet, har vært opprusting av pårørenderommet på Brannskadeavdelingen. Det som før var et noe blassent og uinspirende rom, blir nå sprekt og moderne med behagelig lys og enda behageligere møblement. En liten lekekrok for de små har også blitt til. Vi har fått utrolig mye støtte og hjelp fra både privatpersoner og bedrifter og vi kan ikke få takkt dere nok. Uten dere ville dette tiltaket aldri sett dagens lys.

Her får du se en liten oversikt over arbeidet så langt og noen av de som aktivt har hjulpet oss.

Fra skisse til fullført prosjekt

Tom Tumyr har stått for fantastisk design av Frikvarteret. Prosjektet startet med skisse under:

Nytt minibibliotek og flunkande ny flatskjerm skal på plass:

Lyst, romslig og oversiktlig:

Legg merke til lyskassene. De skal sørge for en varm og behagelig belysning.

Vi har som sagt fått enestående hjelp fra Data Elektriske, Al-Bygg og Malermester Espetvedt & Graawe AS som alle har stilt opp og stått på for å få ting og tang på plass.

Her er Data Elektriske i full gang med å innstallere spotlys i lyskassene:

Andreas Andersen fra Al-Bygg har bygget slik bare byggmestre kan!

Jan-H. Nilsen fra Malermester Espetvedt & Graawe AS har sørget for å få jevne linjer og flott farge på veggene.

Her er beviset på hvor flott belysning vi har fått i det som trolig må bli tidenes Frikvarter.

Her er styreleder Helge, sykepleier Dorthe og styremedlem Emily på IKEA og de har kjøpt masse snadder til Frikvarteret på Brannskadeavdelingen. Lekekjøkken og arbeidsbord til barna samt leker og annet morro, og en nydelig skinnsofa som bare blir bedre og finere jo mer den blir brukt.

Verdens beste Olafur hjelper til å frakte flatpakene fra A til B.

… og hjelper til å pakke ut og montere. Da er jo halve jobben gjort!

Her er beviset på at ingenting er tilfeldig når det gjelder Haukelands Venner. Denne allerede flotte sofaen, blir enda flottere mot den fine bakgrunnsfargen.

Vi sees igjen om ikke lenge! I mellomtiden vil vi ønske dere en nydelig sommer og krysser fingrene for at godværet holder ut August. ;)